…jeg føler, jeg kan drøfte ALT med hende

“Fra mit første møde med Inge Plank har jeg følt en meget stor tillid til hendes person og hendes kvalifikationer som psykoterapeut. Inges varme, omsorgsfulde og nærværende personlighed har skabt en stor tryghed hos mig, og den gør, at jeg føler, jeg kan drøfte ALT med hende, uanset talen også kan falde på mine tvivlsomme gerninger og mindre prisværdige opførsel. Intet er for stort, intet for småt, og man har altid en stærk fornemmelse af at blive taget alvorligt.

Selve behandlingen har i mit tilfælde medvirket til en større forståelse af og indsigt i mine handlingsmønstre – hvorfor, hvordan og hvad der evt. skal til for at bryde uhensigtsmæssige mønstre. I mit tilfælde har det været i relation til næsten alt i mit liv: Familien, kærlighedsliv, eget barn, karriere/uddannelse.

Hypnose og praktiske øvelser er også nyttige værktøjer som hjælp til selvhjælp. I starten havde jeg behov for at komme en gang ugentlig, var langt nede og havde brug for “akut hjælp”. Den fik jeg og mere til.

Jeg har i løbet af den tid, jeg er kommet regelmæssigt hos Inge, udviklet mig fra at være bange, usikker og ulykkelig til at være en stærkere person med større forståelse af mig selv og andre mennesker og større tro på mig selv og mine fundamentale ressourcer og muligheder. Der er blevet kortere til latter og længere til gråd – det må vist sige en hel del om resultaterne!”

Kvinde, 36 år