Jeg har dyb respekt for Inges væsen og menneskelige indsigt

“Jeg fik anbefalet Inge på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde en række meget konkrete, – men også meget komplekse problemer.  Til trods for, at jeg egentlig altid har følt mig ret bevidst, reflekteret og handlekraftig, var jeg helt fra starten af forløbet meget imponeret over Inges fantastiske, umiddelbare evne til meget ansvarsfuldt, kontant og følsomt på een gang, – at klarlægge og perspektivere min virkeligheds reelle tilstand og årsagerne til den.

Ret hurtigt fik jeg på magisk vis med Inges hjælp løst den meget fastlåste situation jeg befandt mig i, – men ikke mindst foregik der sideløbende en langt mere langsigtet bearbejdning af nogle fundamentalt usunde handlingsmønstre i mig og mine relationer, – som jeg aldrig før havde forstået eller erkendt.  Gennem både samtale og lejlighedsvis hypnoterapi, er det lykkedes mig både at forstå, – men rent faktisk også totalt at ændre disse mekanismer og mønstre, – hvilket både har forvandlet mit nuværende liv, – men også givet mig en helt ny og grundlæggende følelse af tiltro og tryghed ved, at jeg selv kan manøvrere i livet fremover.  Jeg har dyb respekt for Inges væsen og menneskelige indsigt og kan kun give de varmeste anbefalinger.”

Kvinde, 35 år, arkitekt og mor til 3 børn