Jeg ved at Inge vil mig det bedste

“Fra første færd i min rejse med Inge som vejleder – har jeg følt varme, tillid og omsorg. Jeg ved at Inge vil mig det bedste, og selvom jeg har været igennem en lang og svær proces, så har jeg følt mig tryg, og jeg kan mærke jeg er på rette vej. Rejsen i min underbevidsthed føles sikker og rigtig, og jeg elsker at gå på min trappe, sidde i min stol og være på mit sted hvor jeg er omgivet af alt det jeg elsker i naturen og mere til. Hos Inge tør jeg være mig. Inge giver mig vinger, og jeg har en fornemmelse af, at jeg kan klare alt når jeg går hjem. Min datter har været forbi Inge et par gange. Hun følte sig tryg med det samme, og havde slet ingen problemer med, at hendes mor gik fra hende. Hun hoppede nærmest op i stolen og var helt afslappet. Jeg kan se, at hun glæder sig til at tale med Inge. Hun føler en samhørighed med Inge og hun stoler på, at deres hemmeligheder er deres. Jeg kan fornemme, at hun er blevet stærkere og hun er bedre til at stå imod alle inklusive sine forældre.”

Kvinde, 35 år, teamchef og mor til 2 børn

“Jeg kan godt lide at komme hos Inge det er hyggeligt, specielt fordi Inge er meget sød og god at snakke med. Jeg glæder mig allerede til næste gang. Det er rigtig dejligt at ligge i stolen med fåreskindet. Det er gode ting Inge siger til mig.”

Hendes ti-årige datter