At møde Inge betød, at jeg begyndte at drømme igen.

“Da jeg tog kontakt til Inge var jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg synes at alt var håbløst. Jeg stod et sted i mit liv, hvor jeg følte jeg havde forsøgt alt jeg kunne for at opnå de ting jeg gerne ville.  Jeg har tidligere fulgt andre terapiforløb – og har hver gang følt at jeg blev klogere på mig selv – men oplevet at jeg blev ved med at begå de samme ‘fejl’ – derfor tænkte jeg at jeg måtte have hjælp af en helt særlig terapeut.

At møde Inge betød, at jeg begyndte at drømme igen.  Hun gav mig troen på, at mine drømme kan lykkes tilbage – og givet mig troen på, at det kan lade sig gøre at forandre mit liv og mine muligheder.  Når man sidder hos Inge i hendes varme selskab, føler man sig favnet, forstået og værdifuld – hun er et af de kærligste og forstående mennesker jeg har mødt – og hendes engagement i mit liv havde jeg aldrig tænkt var muligt for en terapeut.  Jeg vil til enhver tid anbefale alle som har brug for at få ryddet op i sine indre rodekasser – at tage sig tid og råd til et forløb hos hende.”

Kvinde, 37 år, fotograf