At starte i et forløb hos Inge er den bedste beslutning …

“At starte i et forløb hos Inge er den bedste beslutning, jeg har truffet for mig selv i senere tid. Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg var utrolig parat og motiveret til at få bearbejdet min fortid, som blev ved med at “plage” mig og derfor påvirkede min nutid/fremtid.  Sammen med Inge har jeg dels via coaching/psykoterapi og dels via hypnoterapi opnået at blive et gladere og friere menneske, samt fået sat ord på en masse tanker/følelser og lært nogle konkrete redskaber at kende, som hjælper mig i min dagligdag.  Jeg glæder mig hver gang til at se Inge, og jeg er 100% afslappet og tryg i hendes hænder. Inge er den mest varme, empatiske, hjælpsomme og menneske-kloge person, jeg længe har mødt! Hun inspirerer mig meget og jeg er hende dybt taknemlig for al hendes hjælp indtil videre.”

Kvinde, 30, med internationalt job