Terapi og coaching

Jeg arbejder med ethvert menneske, der har et oprigtigt ønske om forandring. Min erfaring med coaching og terapeutisk arbejde med børn, voksne og par er lang og bred. I Inge Plank Terapi og Coaching er udgangspunktet altid udgangspunkt dig, dine tanker og dine følelser, og mit fokus er på dine ønsker og dine behov.

Jeg benytter forskellige coachende og psykoterapeutiske værktøjer og metoder. Ofte benytter jeg en effektiv coachende samtale, kombineret med hypnoterapi. Hypnoterapi er en terapeutisk metode, hvor en del af terapien foregår i en let hypnotisk tilstand. Den enkelte session vil altid være målrettet dine behov.

stolenHos mig kan du arbejde med alle fremtidsønsker og/eller livstræthed, depression, alle slags fobier, stress, angst, traumatiske oplevelser, tvangshandlinger og tvangstanker, præstations- og eksamensangst, allergi, og alle former for afhængighed.

Har du en fobi, der skal bearbejdes, skal du regne med at komme hos mig 1 til 2 gange. Hvis du derimod ønsker et forløb, hvor vi sammen rydder op i dit livs mange oplevelser og erfaringer (terapi), og hvor vi opsætter mål for fremtiden (coaching), aftaler vi antal og varighed ved første session.  Naturligvis er jeg underlagt total tavshedspligt i alle sammenhænge, uanset om det gælder hypnoterapi, psykoterapi eller coaching.

Samarbejde
Inge Plank Terapi & Coaching samarbejder med mange kolleger og andre faggrupper. Eksempelvis er der mange læger/lægehuse, der sender patienter til os, ligesom jeg samarbejder med patientforeninger i form af foredrag, individuel hjælp til foreningens medlemmer etc.
Uanset, hvem jeg samarbejder med, er min tavshedspligt total!

På kontoret i Frederiksholms Kanal har jeg en god kollega Helle Fæster.
Læs mere på www.hellefaester.dk (åbnes i nyt vindue).