Hypnoterapi

På et eller andet tidspunkt ønsker de fleste af os at skabe forandringer i vores liv. Hvis forandringen skal være vedvarende og effektiv skal forandringen ske i det ubevidste sind – i underbevidstheden.

Det er dit ubevidste sind, der styrer dine følelser og handlinger. Dit ubevidste gør det, du har lært og erfaret i dit hidtidige liv. Hvis du kunne styre dit ubevidste, ville det være meget lettere for os alle at vedtage forandringer – der holder!

Hypnoterapi foregår primært i dit ubevidste sind, det er derfor denne terapi form er så effektiv.

Hypnoterapi er effektivt og de ændringer der sker er permanente, samtidig er det en behagelig terapiform fordi du befinder dig i en let hypnotisk trance.

At være i trance kan bedst beskrives som at befinde sig et sted mellem vågen og sovende tilstand. Det er en naturlig tilstand, som vi alle kender, og alle kan guides til bevidst at gå i denne meget behagelige tilstand hvor din koncentration er høj og vender indad.

I trancen sker der en ændring af din opmærksomhed. Du flytter interessen fra det, der sker omkring dig, til det, der sker inden i dig, i sindet og kroppen. Dit ubevidste siger JA til at samarbejde, når du giver det mulighed for det.

Nogle tror, at man kan manipulere med dem, mens de er i hypnotisk trance. Det kan man ikke! Dit bevidste sind følger hele tiden med i behandlingen – opmærksomt, kontrollerende og i baggrunden.

Hypnoterapi hjælper dig til at ændre din adfærd og ændre din måde at tænke og føle på. Terapien giver hurtigt resultater, fordi den giver dig direkte adgang til at lave forandringer i dit ubevidste sind.

Behandlingen i praksis
Behandlingen med hypnoterapi tager udgangspunkt i dig – i dine tanker og dine følelser og har fokus på dine ønsker og behov. En behandling med hypnoterapi varer typisk 1 – 1½ time.

Mange problemer kan klares med en, to eller tre behandlinger. Andre tungere psykologiske problemstillinger varer længere. Hypnoterapi er som oftest det mest behagelige og effektive valg – og der er ingen bivirkninger!