Jeg kunne hverken sove eller være vågen, da jeg kom til Inge.

“Hos Inge finder du varme, ro – styrke og tro. Med denne tro og en herlig afspændthed svæver du hjem.

I mit tilfælde kom en invaliderende øresygdom pludselig ind i mit liv og fyldte det hele. Som mit dejlige job førhen havde udfyldt al min tid med glæde. Jeg måtte opgive det kære arbejde, mit kunstneriske virke gennem knap 30 år, som jeg elskede og var afhængig af. Jeg kunne hverken sove eller være vågen, da jeg kom til Inge.

Inge fik mig – uden angst eller uro – med ud på rejser i mit indre. Allerede efter den første time gik jeg lige hjem for at sove og drømme, som jeg ikke har gjort i flere år. En vidunderlig afspændt og dog bevidst væren-følelse!

Inge var/ER den Moder Jord, jeg havde brug for, og hun kan, via sin dybe indlevelse og forståelse for netop DIG, få dig til at stole på, at du KAN, at du TØR.. lade dét, som ligger dernede, komme op og ud i det fri! Og Inge hjælper dig – undervejs, så du får vind under vingerne, så dit mod tør og får mulighed for at udfolde sig!”

Kvinde, 45 år