Dine forslag til at løse konkrete konflikter har hjulpet med det samme.

“Jeg har været, og er, rigtig glad for at gå hos dig, fordi du kan hjælpe og vejlede mig med “hele pakken”. Dermed mener jeg råd og støtte til børneopdragelse, du har støttet mig i at blive en mere bestemt og handlekraftig forældre.

Dine forslag til at løse konkrete konflikter har hjulpet med det samme. Du har hjulpet mig med at bryde dårlige mønstre med ganske enkle tiltag i forhold til børnene.Derudover oplever jeg, at vi ved hjælp at hypnoterapien ret effektivt har ændret nogle gamle mønstre i mig samt smidt gammel sorg og ked-af-det-hed ud af kroppen. Jeg har indset, at tankens kraft er den stærkeste, og at vi kan omprogrammere hjernen til at tænke positivt om os selv og andre.

Du har også fået mig til at indse, at alt er muligt. Det har givet mig mere mod til at være mig selv og til at sprænge grænser.Vi har også gået i parterapi hos dig, og på den måde er vi rundt om “hele pakken”. For mig hænger alle tingene sammen i mit liv, og det er vigtigt, at alle i famillien har det godt og udvikler sig sammen.”

Kvinde, 37 år, designer og mor til 3 børn