Efter hver session gik jeg hjem med fornyet indsigt, energi og håb

“Jeg opsøgte Inge med det formål at løse nogle problemer i mit parforhold. Jeg var temmelig sikker på, at min mand var skyld i de fleste af vores problemer. Første kontakt med Inge var derfor en parterapi session. Inge fandt hurtigt ud af, at min utilfredshed ikke skyldtes mit parforhold, men at jeg var utilfreds med nogle aspekter ved mig selv og mit liv. Jeg mødtes derpå alene med Inge 5-6 gange, hvor sessionerne bestod af en blanding af terapi (herunder hypnoterapi) og coaching.

Efter hver session gik jeg hjem med fornyet indsigt, energi og håb. Hver session var et syvmileskridt i min udvikling. Og mit liv er blevet så fantastisk meget bedre. Min mand og jeg har det fantastisk sammen. Jeg føler, at jeg er på sporet af at leve det liv, som jeg ønsker mig. Min livskvalitet er blevet så meget større!

Jeg vil anbefale alle med respekt for sig selv og sine omgivelser at opsøge Inge. Hun – og din egen indsats – er nøglen til at leve det liv, du altid har drømt om!”

Kvinde, 32 år